• image

    Bel ons
    0512-354020 / 06-48421839

  • image

    Openingstijden
    Ma - Vr 8.00 - 17.00 Zat 8.30 - 12.30

Over HJV Autoservice

Status check van uw auto

Algemene servicecheck van uw auto

Het is belangrijk dat u uw auto regelmatig laat nakijken door een professional. HJV Autoservice is zo'n professional die raad weet met auto's en onderhoud. Breng daarom uw auto voor een servicechick naar HJV Autoservice en u bent er zeker van dat u weer veilig de weg op kan.

Tuning

Turbo, intercooler, brandstofoptimalisatie

Wilt u meer vermogen uit uw huidige auto halen en meer rijplezier, neem dan eens contact op met HJV Autoservice. Hier bent u aan het juiste adres voor aanpassingen aan uw motor waarbij het rijplezier en comfort omhoog gaat. HJV Autoservice is zo'n professional die raad weet met uw auto. Nieuwschierig geworden wat er met uw auto mogelijk is? Neem dan contact op

Jaarlijkse APK

APK terwijl u wacht

HJV Autoservice is een RDW erkend APK keuringsstation. Bij HJV Autoservice kunt u met vertrouwen uw auto laten keuren en repareren.

Reparatie en onderhoud

Reparatie & Servicebeurten

HJV Autoservice kan ook uw auto voorzien van een servicebeurt, onderhoudsbeurt of repareren. Geeft uw auto aan dat deze weer aan een servicebeurt toe is, neem dan vrijblijvend contact op en wij plannen hem in.

HJV AUTOSERVICE

Vakantiecheck

Gaat u binnenkort op zon vakantie of wintersport? Het is belangrijk dat u uw auto regelmatig laat nakijken door een professional. HJV Autoservice is zo’n professional die raad weet met auto’s en onderhoud. Breng daarom uw auto voor een servicecheck naar HJV Autoservice en u bent er zeker van dat u weer veilig de weg op kan. ...

Reparatie & Onderhoud

HJV Autoservice kan ook uw auto voorzien van een servicebeurt, onderhoudsbeurt of repareren. Geeft uw auto aan dat deze weer aan een servicebeurt toe is, neem dan vrijblijvend contact op en wij plannen hem in.

Airco Service

Wordt het buiten warmer maar in uw auto niet kouder? Laat dan uw Airco nakijken bij HJV Autoservice. Het is verstandig elk jaar dit te laten doen om de levensduur en zekerheid van uw Airco/ Climate control te waarborgen. Wij zorgen weer dat uw Airco ijskoud wordt.

Bekijk onze reparatiepagina en maak een afspraak